Támogatásokat gyűjt a speciális igényű gyerekekkel foglalkozó Rózsaház Iskola

  • narancs.hu
  • 2022. november 26.

Belpol

Nem bírják a megnövekedett energiaköltségeket.

„Küldj nekünk energiát!” – kéri honlapján a 12. kerületben, a Normafa közelében található Rózsaház Iskola, hogy Magyarország egyetlen gyógypedagógiai Waldorf iskoláját működtetni tudják. „Négy éve azzal a céllal hoztuk létre a Rózsaház Iskolát, hogy eltérő fejlődésű gyermekek is megtapasztalhassák a Waldorf-pedagógia gyógyító hatását, és olyan közösségben tanulhassanak, ahol végre önmaguk lehetnek és kiteljesedhetnek.” Mint írják, havonta 900 ezer forintra van szükségük, hogy a számlákat fizetni tudják. Honlapjukon lehet őket támogatni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.