Torgyán József egykori pártjával lép szövetségre a Jobbik

  • narancs.hu
  • 2023. október 26.

Belpol

A legtöbben 2002-ben hallhattak utoljára az FKgP-ről, de léteznek!

Jó eséllyel a Jobbik nyerte meg a napi meglepő hírek izgalmas versenyét mai sajtóközleményével: pártszövetséget, a közlemény szerint „történelmi szövetséget” köt a 2017-ben meghalt Torgyán József egykori pártjával, a Független Kisgazda Párttal.

„Élhető vidék nélkül nincs normális Magyarország!”

– áll a Jobbik meghívójában, a szövetség pontos részleteit egy pénteki sajtótájékoztatón mutatja be Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és Balogh Károly, a Független Kisgazda Párt (FKgP) elnöke.

Az idős Torgyán egy fesztiválon

 
Az idős Torgyán fesztiválozott is korábban
 

 A szövetség részleteiről tehát még nem sokat tudni, de az biztos, hogy ezek szerint továbbra is létezik az 1998 és 2002 között kormányra is került párt, amiről a legtöbben épp 2002-ben hallottak utoljára. A legutóbbi két választáson nem indultak, viszont úgy tűnik, a Jobbik-féle társasághoz vonzódnak, hiszen 2019-ben a Mi Hazánkkal és az ezek szerint szintén létező MIÉP-pel kötöttek megállapodást, illetve támogatták Márki-Zay Pétert az ellenzéki előválasztáson.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.