Úgy tűnik, meghirdette első pártrendezvényét Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. július 1.

Belpol

A rendszerváltó tagsággal rendelkezőket várja egy rendezvényre, melyet közvetíteni fognak. 

„Július 6-án 15.00 órakor lezárjuk ezt a rendkívüli négy hónapot. Összefoglaljuk az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait, eredményeit és tanulságait. Együtt elindítunk egy új korszakot, meghatározzuk a következő időszak céljait és mérföldköveit. A feladat sok, az idő kevés, mindenkire szükségünk van, hogy leváltsuk ezt a rendszert! Itt az idő, hogy mi magyarok összefogjunk! A rendszerváltás csak Veletek sikerülhet! A rendszerváltó tagsággal rendelkezők meghívást kapnak (emailben) az élő eseményre is, és közülük 600 fő személyesen is részt tud venni az új korszak első rendezvényén. Mindenki más online követheti az eseményt itt a FB-on, vagy a Youtube csatornámon” – írja Magyar Péter a Facebookon

Továbbra sem lehet tudni, hogy kikből áll a Tisza Párt, csak az EP-képviselő- és fővárosi listán szereplő jelöltek személye ismert, közülük többen már átvették a mandátumukat. Pár hete hirdette meg, hogy személyre szabható kártyákért cserébe tagságot lehet vásárolni négyféle konstrukcióban. Ezek 3 ezer, 5 ezer, valamint 10 ezer forintba kerülnek. Nem sokkal később arról is posztolt, hogy a pártban folyik a szakmai munka, munkacsoportok álltak fel, valamint zajlik a párt operatív szervezetének átalakítása, bővítése, hogy minél többen be tudjanak lépni. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk