Újabb ellenzéki politikus lépett át a DK-ba

  • narancs.hu
  • 2023. március 16.

Belpol

A pápai szocialista Grőber Attila döntött az átlépés mellett. 

Továbbra sincs vége a DK felé irányuló átlépési hullámnak. Ezúttal Grőber Attila, az MSZP pápai alapszervezetének elnöke, önkormányzati képviselője, az ellenzék volt pápai polgármester- és országgyűlési képviselőjelöltje, valamint Pápa 2024-es szocialista polgármesterjelöltje jelentette be Facebook-oldalán, hogy a jövőben a DK-ban folytatja a munkát – írja a párt közleményében. 

Grőber úgy fogalmaz bejegyzésében, hogy „cselekvő akaratra, politikai dinamizmusra, világos jövőképre és elszántságra van szükség. Úgy látom, hogy ma a Demokratikus Koalíció az a politikai közösség, amely képes erre a feladatra”. A párt üdvözli Grőber Attila átlépését. 

A pápai szocialista politikus már a sokadik a sorban, aki a DK-t választotta korábbi pártja helyett. Legutóbb Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd egykori országgyűlési képviselője döntött hasonlóan. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk