Újabb ibizai videó: Habony testőre félrenyel

  • narancs.hu
  • 2015. december 12.

Belpol

Az ibizai klub újravágta fergeteges videóját, hogy eltüntesse belőle Habony Árpád magánembert. Hogy is mondjuk: nem jártak teljes sikerrel.

Habony Árpád mulatozásáról az ibizai Heart klub promóciós videójából értesülhetett a nagyérdemű. Azóta megírtuk, milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet ez, és elképzeltük, hogyan fogadhatják ezt a keresztény-konzervatív oldal prominensei. A Jobbik vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett, Lázár János kínosnak nevezte az incidenst, Orbán Viktor szóvivője szerint pedig ehhez nekik semmi közük. Csodálatos mémek születtek, az MTI viszont megtagadta a DK vonatkozó közleményének közzétételét, annak ellenére, hogy korábban már bíróság mondta ki: Habony Árpád közszereplő.

Az ibizai klub csak ezek után döntött úgy, hogy elérhetetlenné teszi az elhíresült videót, majd közzétett egy újat, amelyből pont Habony hiányzik. Illetve…

Ha ezen az új videón 1:49-hez tekernek, láthatnak egy asztalnál két férfit. Akik közül az egyik kísértetiesen hasonlít Habony testőrére, akit a videó előző verziójában az Index azonosított, és aki már korábban is feltűnt Habony mellett. A mellette ülő férfi pedig valószínűleg maga Habony, jellegzetes ősz hajtincse megcsillan a fényben. Mutatjuk:

false

A korábbi videóból készült coubunk végén is ő látható:

Ha tehát a feltételezésünk igaz, akkor az ibizai klubnak sikerült úgy újravágnia a videót, hogy bár eltüntette a Habonyt direktben megmutató részeket, de közzétett róla egy újabb felvételt. Ezen mellesleg a két úriember előtt tornyosuló osztrigahalom is látható. Reméljük, a testőr nem öntötte le magát, az este további része derűsen folytatódott, és őszintén reméljük, ittak egyet a magyar adófizetők egészségére is.

Gif: Németh Dániel

Figyelmébe ajánljuk