193-mal előzte meg a mozgó ellenőrzést végző rendőrautót egy gyorshajtó Tolna megyében

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 25.

Bűn

Állítása szerint egy megbeszélésre sietett, a 260 ezer forintos büntetést a helyszínen kifizette.

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax a hétvégén – írja a Police.hu.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai szombat délután a tolna megyei 61-es számú főúton végeztek mozgó ellenőrzést, amikor egy gyorshajtó megelőzte a szolgálati járművet.

A sofőr a megengedett 90 kilométer/órás sebesség helyett 193-ral száguldott Tamási irányába.

Az ellenőrzést végző rendőrök a szabálytalanul közlekedő autós után eredtek, akit sikerült is megállítaniuk. A sofőr rögtön elismerte a gyorshajtást, a rendőröknek pedig azt mondta, egy megbeszélésre siet, ezért ment olyan gyorsan. A férfi a helyszínen rendezte a 260.000 forintos büntetést, a bírság mellett azonban 8 közlekedési büntetőpontot is elkönyveltek neki.

(Címlapképünk forrása: Police.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk