87 éves férfi ölte meg szintén 87 éves feleségét Újbudán

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 4.

Bűn

Az elkövető nem tudta nézni beteg társa szenvedését, magával is végezni akart.

Elsőként a Police.hu számolt be a tragédiáról: a Budapesti Rendőr-főkapitányságra vasárnap hajnalban, 3 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy XI. kerületi lakásban.

Mint írták, egy idős férfi lakásukban megölte házastársát, majd magával is végezni akart. A nő a helyszínen életét vesztette, a 87 éves férfit a mentők kórházba vitték, a rendőrség pedig emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Borsonline.hu szerint a nő a férfival egyidős volt, az idős házaspár nagyon szerette egymást, de megromlott fizikai, mentális és egészségügyi állapotuk miatt rendkívül kiszolgáltatott helyzetbe kerültek.

A cikk hozzáteszi: a szomszédok jó ideje nem látták már az idős asszonyt, szerintük a házat sem hagyta el már rég óta, hosszú ideje súlyos beteg volt, férje pedig nem bírta már tovább nézni szenvedését, ezért a halálba segítette.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk