Fegyvereket és több ezer lőszert próbált Magyarországra csempészni egy albán férfi

  • narancs.hu
  • 2024. május 28.

Bűn

Röszkénél fogták el.

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfi szombaton röviddel éjfél előtt jelentkezett belépésre Röszkénél egy mikrobusz sofőrjeként.

A járművet átvizsgáló pénzügyőrök az autóban kialakított rejtekhelyeken kilenc géppisztolyt, három pisztolyt és mintegy 2700 hozzájuk való lőszert találtak.

A fegyvereket és lőszereket lefoglalták, a férfival szemben lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyészség a gyanúsított a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.