Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett férfit

  • narancs.hu
  • 2021. június 21.

Bűn

Gyula közelében találták meg a gyanúsított holttestét, a férfi öngyilkos lett.

A Blikk információi szerint a szegedi kettős gyilkosság miatt üldözött 28 éves fiatalember holttestét a megyeszékhely közelében találták meg, a férfi végzett magával.  A rendőrség viszont arról számol be, hogy a feltételezett elkövető testét a Körös-parti üdülőtelepen, Szanazugon találták meg, nem messze Gyulától.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két holttestet találtak a rendőrök vasárnap este egy szegedi belvárosi lakásban. A rendőrség szerint emberölés történt, a kettős gyilkosságot szombat éjszaka követték el. A feltételezett elkövető, a 28 éves dr. Vitális Dániel Attila ellen elfogatóparancsot adtak ki. Áldozatai húszas éveikben járó fiatal felnőttek - egy férfi és egy nő - voltak. A feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A bulvárlap értesülései szerint az elkövető reménytelenül szerelmes volt a meggyilkolt fiatal nőbe, és féltékenysége vezette a mészárláshoz.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott ellene. "Az elfogatóparancs arra utal, hogy a nyomozás során felmerült annak a lehetősége is, hogy a gyilkosság gyanúsítottja a közeli szerb vagy román határ felé az autópálya-határátkelőkön át külföldre menekült" - olvasható a cikkben. A lap szerint szerelemféltés állt a tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni Vitális Dániel Attilát, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos. A férfit állítólag a családja is kereste, attól tartva, a tragédia után maga ellen fordítja fegyverét.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében más krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 lelkisegély számot! 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk