Megöltek két embert Szegeden, egy 28 éves férfit keres a rendőrség

  • narancs.hu
  • 2021. június 21.

Bűn

A lakosság segítségét kérik Dr. Vitális Dániel Attila megtalálásában. Huszonéves fiatalok az áldozatai.

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi belvárosi lakásban vasárnap este – írja a police.hu. A Szegeder információi szerint vasárnap este a Petőfi Sándor sugárút 1/B számú háza előtt gépfegyveres katona őrizte a bejáratot, a helyszínen kint volt öt rendőrautó és egy mentős rohamkocsi is.

A rendőrség szerint  emberölés történt, a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt, közlésük szerint az ügynek már gyanúsítottja is van. Elfogatóparancsot adtak ki Dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi a feltételezett elkövető, aki „június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült”. A rendelkezésre álló adatok szerint a várost egy szürke, tetőablakos Mercedes C200-zal hagyta el, aminek MCE-141 a rendszáma.

 
Dr. Vitális Dániel Attila 
Fotó: police.hu  

Az MTI közlése szerint húszas éveikben járó fiatal felnőttek - egy férfi és egy nő - voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai. Úgy tudni, a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

A rendőrség a felhívásban hangsúlyozza, hogy aki látja a férfit, ne próbálja meg feltartóztatni, hívja azonnal a rendőrséget.

(police.hu, Szegeder, MTI)

Figyelmébe ajánljuk