Ismét letartóztatták a Marian Cozma meggyilkolása miatt elítélt Sztojka Ivánt

  • narancs.hu
  • 2019. november 18.

Bűn

Ha beigazolódik bűnössége, akkor az új büntetés mellett a korábban feltételesen elengedett 4 év 5 hónapot is le kell ülnie.

Bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt őrizetbe vették, majd letartóztatták a Marian Cozma meggyilkolása miatt elítélt Sztojka Ivánt – tudta meg a 24.hu.

A Cozma-ügy harmadrendű vádlottját 13 év börtönre ítélték, de tavaly nyáron harmadolták a büntetését, és 4 év 5 hónappal hamarabb kiengedték feltételesen.

Sztojka ellen most az a gyanú, hogy prostitúcióra kényszerített egy dunaújvárosi lányt. A nyomozók szerint Sztojka rendszeresen beszámoltatta jövedelméről a nőt, amit utalással vagy készpénzben kért. Ebben három bűntársa is segítette. Ők saját számlájukról vették fel az odautalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, amit átadtak Sztojkának.

Sztojkát előállították és bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság 30 napra elrendelte a letartóztatását. A társait bűnszervezetben, üzletszerűen bűnsegédként elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, ők szabadlábon védekeznek.

A lap úgy tudja, ha beigazolódik bűnössége, akkor az új büntetés mellett a korábban feltételesen elengedett 4 év 5 hónapot is le kell ülnie.

Figyelmébe ajánljuk