K. Endre beletolatott újságírók autójába, majd a barátja lökdösni kezdte a riportereket

  • narancs.hu
  • 2024. március 12.

Bűn

Az esetről videó is készült.

Nekitolatott a Gulyáságyú Média autójának K. Endre,

a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese, akinek kegyelmi ügyébe Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter is belebukott. A stáb videón is rögzítette a Bicskén történt esetet, ahol épp aTelex újságírói is jelen voltak.

felvétel szerint K. Endre a koccanást követően nem szállt ki az autóból, hanem a helyszínre hívta egy ismerősét, aki agresszívan lépett fel az újságírókkal szemben. Először lökdöste a Gulyáságyú Média operatőrét, a riporter kezéből kiverte a mikrofonját, majd a Telex kameráját akarta a lap tudósítójának kezéből kiütni, miközben szidalmazta a médiamunkásokat. Később azt mondta, harminc éve ismeri K. Endrét, aki szerinte ártatlan, és áldozatnak tartja.

A kegyelmet kapott volt igazgatóhelyettes csak a rendőrök helyszínre érkezésekor szállt ki az autóból, de nyilatkozni nem akart.

K. Endre családi barátját a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, és garázdaság miatt indítottak ellene eljárást.

Néhány napja K. Endre legfrissebb akciózásáról az RTL Házon Kívül című műsora készített rejtett kamerás felvételt, mikor múlt héten újra a vallomása megváltoztatására próbálta rávenni az egyik bicskei áldozatot. Az ügyben a rendőrség nyomozást rendelt el.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk