Máris elfogták a támadót, aki megkéselt egy férfit Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. február 19.

Bűn

Sikeres volt a hajtóvadászat. 

A budapesti rendőrök 15 órán belül elfogták a feltételezett támadót, aki életveszélyesen sebesített meg egy férfit – írja a rendőrség. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés bűntett kísérlet miatt. Az eddigi adatok szerint 2023. február 19-én 2 óra 10 perc körül a Budapest, V. kerület, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, mely következtében ezidáig ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit.

A sértettet életveszélyes sérüléssel kórházba szállították. A feltételezett elkövetőt a fővárosi rendőrök azonosították és tizenöt órán belül a kőbányai lakásán elfogták. A 18 éves K. Zsolt elszámoltatása folyamatban van.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk