Megszökött a pedofíliával gyanúsított fociedző

  • narancs.hu
  • 2024. február 19.

Bűn

Házi őrizetben volt, a helyiek nem is tudtak róla.

Elfogatóparancsot adott ki N. László ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság. A kárpátaljai Beregszászról származó, de már magyar állampolgárságú, 54 éves férfi a gyanú szerint a tarpai fociakadémián sportoló gyermekekkel fajtalakodott 2022 novemberében.

Lászlóta rendőrség 18. életévét be nem töltött, a felügyelete alatt álló személy sérelmére, védekezésre képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak miatt hallgatta ki gyanúsítottként. december 6-tól 2023. november 7-ig letartóztatásban volt, ezután a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletet azzal, hogy a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatja el.

A férfi 2023. november 19-én ismeretlen helyre távozott – írja a Blikk. Jelenleg fogolyszökés miatt is nyomozás folyik ellene. Az ingatlant, ahol korábban tartózkodott, a testvére bérelte ki a házi őrizet idejére. A helyiek nem is tudtak az ottlétéről.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kárpáti Judit: A tiszta olaj könyve

"Ahogyan sok más helyen, újfent találkozom a jelenséggel: azt a szót, hogy zsidó, nehezen mondják ki. Nincsen e mögött ártó szándék, ami mögötte van, az pontosan a semmi. A gondolatok hiánya, az erről való gondolkodás hiánya." Kárpáti Judit megrázó írása nem ismert családtagokról, Tiszavasvári egykori izraelita közösségéről.