Megvan fotón, ahogy a rendőr visszaadja a gáztűzhelyet

  • narancs.hu
  • 2023. december 28.

Bűn

Egy 38 éves betörő vitte el, kábítószer hatása alatt, Szentesen.

Novemberben és decemberben több helyre is betört Szentesen egy 38 éves férfi, elektronikai eszközöket, használati tárgyakat vitt el, egy üzlet elől biciklit, de előfordult, hogy megzavarták, és ezért zsákmány nélkül menekült el – olvasható a rendőrségi hírben

Valahogy egy gáztűzhelyet is elcipelt egy szentesi ingatlanból, arra nem tér ki a közlemény, hogyan volt erre képes egyedül.

Azt lehet tudni, hogy a rendőrök a bűneset felderítése érdekében adatokat gyűjtöttek, így azonosították a helybeli lakost, aki a gyanú szerint több bűncselekmény elkövetésekor is drog hatása alatt áll. Előállították a Szentesi Rendőrkapitányságon, kihallgatták, tetteit beismerte.

A rendőrök az eltűnt gáztűzhelyet megtalálták, lefoglalták és a napokban visszaadták a tulajdonosnak.

Erről az eseményről fotó is készült:

 
Fotó: Police.hu 

 

A gyanúsítottal szemben lopás bűntette és vétsége, lopás bűntett kísérlete, rongálás, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk