A hitgyülis Németh Sándor fullba’ tolja: Merkel megszállná Magyarországot

szerző
G. M.
publikálva
2018. szept. 20., 15:30
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Orbán Viktor pedig új korszakba vezeti az országot.

A kormánypárti PestiSrácok.hu-hoz jutottak el részletek abból a levélből, amelyet Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek. Kijelentései finoman szólva is a Fidesz retorikáját, Orbán Viktort idézik.

Németh szerint az Európai Unió még nem birodalom, de azzá válhat, miközben a szuverenisták és a globalisták közötti küzdelemnek nem lesz vége a jövő májusi EP-választások után sem.

Németh a Sargentini-jelentésről is ír a címzetteknek a PestiSrácok szerint. Ebben is arra jut, amire a kormány: szerinte a jelentés „nagyon sok hazugságot, illetve olyan információkat tartalmaz, amelyeket a szerző arra használ fel, hogy a magyar valóságot torz és hamis színben tüntesse fel”.

false

 

Fotó: YouTube

Orbán nem gyűrte maga alá a sajtót

„Keresztényként helyesnek tartom, hogy az Orbán-kormány óta a magyar alaptörvényben a tradicionális házasság definíciója szerepel, és bár a hatalom minden polgár számára biztosítja, hogy szabadon megválaszthassa életmódját, a homoszexuális jogokkal kapcsolatban ugyanakkor mindmáig elutasítja az ultraliberális felfogást, és a hagyományos családokat részesíti támogatásban, nem engedélyezte a melegházasság különböző formáit” – írja az ars poeticáját az ATV tulajdonosa, aki szerint vannak a magyar média helyzetével kapcsolatos jogos bírálatok, de arról nem lehet beszélni, hogy Orbán felszámolta volna a szólásszabadságot, vagy a teljes sajtót maga alá gyűrte volna.

Merkel megszállná az országot

A levél legjobb része viszont kétségkívül az, amikor Németh Sándor a magyar határ védelméről ír. Szerinte ha a jövőben nem a magyar kormány feladata lenne a határ védelme, akkor „migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene”.

„Merkel így akarja biztosítani a tömegméretű legális migrációt Európába, a migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene, vagyis német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát is. Gyakorlatilag ez a döntés az országunkat katonai megszállás alá helyezné, és gyarmati helyzetbe taszítaná…” – írja a Németh, aki szerint a németek és a franciák „kampánya a szovjet bolsevik uralomra emlékeztet”.

Soros és háttérhatalom

A levélbe még egy kis sorosozás és a háttérhatalom (bármit is jelentsen ez) emlegetése is belefért a PestiSrácok szerint. Németh szerint ugyanis „Soros György és a háttérhatalmak más képviselői mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában, és ehhez most az európai jobboldali pártokban partnerekre leltek”.

A végső érv pedig az, hogy a liberálisok Európa-képének erkölcsi tartalma szemben áll Isten törvényével, és ha Orbán kitart, akkor az „eljövendő új korszakba vezeti Magyarországot”.

szerző
G. M.
publikálva
2018. szept. 20., 15:30
kommentek
12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 12
  2018. szeptember 23., 12:19
  Pár éve még átkokat mondatott a csútira, most meg egekbe emeli. Volt az a pénz...ez a hitgyülis pozőr mindig érdekek mentén mozgott.
 2. 11
  csulla
  2018. szeptember 22., szombat 18:45
  Nálam a hit az az önismeret hiányos emberek ismertető jele!Kapaszkodnak,mert szart sem érnek nélküle!
 3. 10
  2018. szeptember 21., péntek 20:03
  Ennyire hülyék csak a hít gyülekezet tagjai lehetnek, ezzel a görénnyel az élén.
 4. 9
  Kot
  2018. szeptember 21., péntek 01:24
  Nálam top 10-ben van, annyira undorító ez az ürge, hogy az már kész röhej.
 5. 8
  rworse
  2018. szeptember 21., péntek 00:02
  Orbán a magyar Mózes, Németh pedig a magyar égő csipkebokor.
 6. 7
  jhamori
  2018. szeptember 20., csütörtök 23:20
  Nem értem: ha ennyi gond van ezzel az átkozott globalizációval, akkor miért nem lép ki orbán és haveri köre Európából? Már elintézték, hogy keleten rengetegen várjanak rájuk – ők ha akarnak, akkor meneküljenek. A két Airbus már rendelkezésre is áll. Vigyék, ennyit simán megér a dolog.

  Off.

  Olvasom, hogy a magyarok döntő többsége már nem hisz orbán békés leváltásában. Ezek szerint – helyesen – a békétlen leváltásában bíznak? Ez jó jelnek tűnik...
 7. 6
  kanálgép
  2018. szeptember 20., csütörtök 21:02
  A 1/10 S + a többiek.
 8. 5
  Hofipisti
  2018. szeptember 20., csütörtök 21:02
  Ez az ember semmivel sem más (pláne nem különb!), mint a többi államilag elismert "történelmi egyház" képviselői. Megkülönböztetett figyelmet érdemelnek a magyar Katolikus Püspöki Kar (tisztelet a három kivételnek) tagjai. A hit gyakorlását a zsozsó útja határozza meg!!! Felfordul a gyomrom!
 9. 4
  Cheyenne
  2018. szeptember 20., csütörtök 18:40
  A keresztény testvéreket kérdezem (de a zsidó tesákokat is, mert ugye Jahvéról van szó): Most akkor Németh Sanyának maga az Úr adja az iránymutatást, akár Orbán Gáspárnak, amikor többször szól hozzá naponta a felházas rendezvényeken?

  Merkel is kereszténydemokrata asszem. Arrafelé másik Jahve-Úr-Jézus tengely hat? Vagy őt is Ugyanez az Úr küldené megszállni Magyarországot?

  TGM! Keresztyéni vetületben nem köllene elemezned ezt a Németh full-kretén Sándort, régi kedves barátodat? (Vagy annyira szánod, szegény elmebeteget, hogy isten bolondjának tartod?)

  Zsidó, keresztény és körösztyén testvéreim az Úrban! Pilátussal: Hol az igazság? A Teremtő mit mond akkor most pontosan? Tegyetek sínre..
 10. 3
  sentinel53
  2018. szeptember 20., csütörtök 16:58
  Ateista lévén a hitről nics mondanivalóm. Viszont beleélve magam a hívők gondolataiba egyet (sokat) nem értek, hogy Isten nemzeteket , vagy az Embert teremtette?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk