A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője maszk nélkül szurkolt a Fradi-Újpest meccsen

  • narancs.hu
  • 2020.10.25 10:05

Fekete Lyuk

Lehet, hogy nem értesült a legújabb szabályokról?

"A kormány csütörtökön közzétett rendelete alapján, kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is. A sportrendezvények helyszínén és a szabadtéren megtartott gyűlésen maszkot kell viselniük a résztvevőknek. A sportrendezvényeken nem kell maszkot viselniük a sportolóknak, az edzőknek, a mérkőzésvezetőnek, a versenybírónak és a segítőinek. A gyűlésen felszólaló maszk nélkül mondhatja el felszólalását. Azt, aki a sportrendezvény vagy a gyűlés szervezőjének felszólítása ellenére sem visel maszkot, a rendezvény szervezője köteles felszólítani a helyszín elhagyására" - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon ma is és csütörtök óta minden nap.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, Farkas Örs figyelmét ez azonban valahogy mégis elkerülhette, ugyanis egy olyan képet posztolt magáról, ahol maszk nélkül feszít a szombat esti Fradi-Újpest meccsen, szúrta ki a 444.

Bár Farkas Örs később a posztot elérhetetlenné tette, a lap még idejében kapcsolt és megörökítette a maszk nélküli pillanatot.

Neked ajánljuk

Vértelenül

A „skót darab” – így emlegetik színházi körökben Shakespeare legrövidebb és egyik legvéresebb drámáját. Átkok, balszerencse, titokzatos balesetek kötődnek mind színpadi, mind filmes adaptációihoz, és változatos rítusok, amelyekkel távol lehet tartani a balsorsot.