Hadházy Ákos szerint az LMP-ben (is) vannak, akik „akarva-akaratlanul” a Fideszt segítik

  • narancs.hu
  • 2018. május 9.

Fekete Lyuk

Nahát.

Érdekes kijelentést tett Hadházy Ákos az azonnali.hu-nak adott interjújában. Bár az LMP új frakciójában a mandátumát még nem vette fel a politikus, elmondása szerint az LMP-ben még mindig vannak olyan szervek, amelyek „akarva-akaratlanul” a Fidesz malmára hajtják a vizet.

Mily meglepő.

Hadházyn kívül az LMP-frakció tagja: Szél Bernadett, Demeter Márta, Ungár Péter, Szabó Szabolcs, Schmuck Erzsébet, Keresztes László Lóránt, Gémesi György és Csárdi Antal.

Azon még kevésbé lepődtünk meg, hogy Hadházy végül is semmi konkrétumot nem mondott, csupán bedobta ezt a vélt vagy valós információt, aztán majd lesz, ami lesz.

Az Index kérdésére annyit azért hozzátett, hogy olyanokra gondol, akik szerint nincs szükség összefogásra az ellenzéki pártok között, mert ez a Fidesznek kedvező politikát eredményez. De nem kell aggódni, Hadházy Ákos szerint minden ellenzéki pártban vannak olyanok, akiknek a politizálása a Fideszt segíti. Ezek a politikusok a megújulást éppúgy hátráltatják, mint az együttműködést.

(azonnali.hu, Index)

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?