„Húzzon bőrt a fogára” - Egyre durvábban támadja Bayer Zsolt Manfred Webert

  • B.P.M.
  • 2019. március 14.

Fekete Lyuk

Tegnap „gyáva szarjankónak” nevezte a Néppárt csúcsjelöltjét, ma meg elküldte melegebb éghajlatra.

„Amióta Weber hazament, igazi szúnyogcsődörként viselkedve egyre keményebbeket nyilatkozik. Olyan, mint a hülye kisfiú, aki míg a többiek fociznak, a pálya szélén ácsorog, aztán felmegy a lakásba és az ablakból csúnyákat kiabál lefelé” - olvasható Bayer Zsolt blogján.

Majd idézi a 444.hu témát érintő cikkének a címét:

„"Manfred Weber: Orbánnal nem tárgyaltam, egyszerűen csak megmondtam neki, mit kell tennie"

És akkor álljon itt az is, mit mondott még Budapesten, a zsinagógában:

"Konstruktív tárgyalást folytattam Orbán Viktorral"

Aha. Ezek után nem is maradt más dolgunk, mint hogy mi is megmondjuk Weber úrnak, mit kell tennie. Walter Matthau után szabadon:

"Húzzon bőrt a fogára, és tűnjön el a halál f@szára"” - írja Bayer.

Ahogyan azt korábban a Narancs.hu megírta, Bayer Zsolt elsők között fejtette ki azt a véleményt, mely szerint a Fidesz jól járna, ha kizárnák az Európai Néppártból. A keddi Weber-Orbán találkozó után pedig a publicista egyszerűen „gyáva szarjankónak” nevezte a politikust:

Bayer Zsolt szerint Weber egy „gyáva szarjankó"

Újfent magasra teszi a lécet a publicista. „Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!"

Figyelmébe ajánljuk