A fideszes képviselőnek gyorsan át kellett adnia egy új játszóteret, hát szétszereltek egy régit, és átpakolták a játékokat

  • narancs.hu
  • 2017. június 17.

Fekete Lyuk

Közben a másik helyen maradt a nagy semmi, pedig a gyerekek azt is használták.

„Újabb játszóteret avattak Debrecenben” – írja beszámolójában a helyi önkormányzathoz közeli Dehir.hu. A cikkben szerepel, hogy pénteken átadták a Bihar-Pandúr utcai játszóteret, ahová a korábbi faültetések után elhelyezték a játékokat is. Az átadón Türk László fideszes önkormányzati képviselő büszkén beszélt a játszótérről, kiemelte, hogy a későbbiekben a parkosításé lesz a főszerep. Türk egyébként nemrég lett képviselő, májusban nyerte meg azt az időközi választást, amelyet elődje, Danku Attila halála miatt tartottak a körzetben.

Azt már a vagy.hu szúrta ki, hogy az új játszótér átadása valójában annyit jelent, hogy egy másik, a Holló utcában már régóta működő játszótérről egyszerűen átvitték az elemek egy részét. A régi játszóteret is sok gyerek használta, de ott egy balesetveszélyes homokozón, egy hintán, egy forgón és egy mászókán kívül nem maradt semmi.

Innen vitték el a játékokat

Innen vitték el a játékokat

Fotó: Laczkó Kornél/vagy.hu

Az új helyre átkerült a gyerekek által nagyon kedvelt hajó, a másik hinta és a rugós játékok.

A nagy hajót a kifosztott játszótérről szállították át

A nagy hajót is a kifosztott játszótérről szállították át

Fotó: Laczkó Kornél/vagy.hu

A vagy.hu szerint a nem hétköznapi megoldás egyik oka az lehetett, hogy az új képviselőnek, Türk Lászlónak valami gyors eredményt kellett felmutatnia, hogy megerősítse a választóit döntésük helyességében. Remélhetőleg legközelebb nem egy kórházat fog átadni.

Figyelmébe ajánljuk