Kedves dolgozók, itt egy fél disznó, köszönjük, hogy ma is Mészárosnak dolgoztak!

  • narancs.hu
  • 2019. február 22.

Fekete Lyuk

Pluszjuttatás Lőrinc módra.

A Mátrai Erőmű dolgozóit jutalmazza a tulajdonos, azaz Mészáros Lőrinc - méghozzá nem is akárhogy! Erről értesült az Index.

A vezetőség levélben köszönte meg a dolgozók munkáját: hogy az egyik bányát továbbnyitották, a második naperőművet üzembe helyezték, a pénzügyi egyensúlyt megteremtették, a kitűzött célokat elérték.

A levél kitért arra, hogy „ahogy önök is tudják, a Mátrai Erőmű 2018. május 8-tól a Mészáros csoport tagja”, így aztán maga a csoport tudja biztosítani a kiváló munkáért járó jutalmat:

"A tulajdonos – a menedzsment, az üzemi tanácsok és a munkavállalói érdekképviseletek együttműködésében – úgy döntött, hogy a csoport munkavállalói életvitelének javítása, a tavaszi ünnepekre (Húsvét, Pünkösd) való készülődés jegyében minden család asztalánál ott szeretne lenni, ezért a munkatársakat egy, a csoport termeléséből származó félsertéssel lepi meg."

A félsertésről azt a praktikus információt is megosztják, hogy 45-50 kg közötti, és két negyedként, ipari zsákba csomagolva kapja meg azt minden dolgozó.

Figyelmébe ajánljuk