Német sikerbiznisz vírus idején: elindult a vibrátortaxi

  • narancs.hu
  • 2020. március 22.

Fekete Lyuk

A duisburgi szexuális segédeszköz-kereskedő eredetileg viccnek szánta a taxis házhozszállításról szóló bejelentést. De váratlanul nagy lett rá a kereslet.

A Ruhr-vidéki félmillió lakosú városban üzemelteti Pussy Pleasure elnevezésű, főleg nőknek szánt erotikus tárgyakat kínáló boltját Silke Heimsoth. A 15 éve működő kellékbolt vezetője a Németországban keringő koronavírus mémek hatására döntött úgy, a pánikhangulatot és a szorongást oldandó maga is összehoz egy vicces(nek szánt) képet.

Heimsoth boltja a jelenlegi állás szerint április 19-ig nem nyithat ki, így azzal próbált viccet űzni saját szorult helyzetéből, hogy egy szalonban álló autó fotójára lila betűkkel ráírta: „Dildotaxi” azaz műpénisz-taxi – számolt be a Der Spiegel.

 

Frauenerotikladen Pussy Pleasure

Da unsere DSL-Leitung seit über 5 Wochen defekt ist und die Telekom ... bis jetzt nicht in der Lage war, sie zu reparieren, und eine Lösung auch nicht in Sicht ist, muss ich das Thema jetzt doch zur Sprache bringen. Damit wir weiterhin für euch telefonisch erreichbar sind, wurde direkt am Anfang eine Rufumleitung eingerichtet.

 

A kép alatt az állt: „Kedveseim! Miután tegnap átélhettem, mi zajlik a duisburgi belvárosban, nagy örömmel fogadtam, hogy a város tegnap este úgy döntött, mától minden boltnak és étteremnek konzekvensen zárva kell tartania. Persze a döntés – mint ahogy közületek is többeknek is – veszélyt jelent a megélhetésemre nézve, de jelenleg nincs alternatíva. Viszont továbbra is rendelhettek telefonon vagy emailben termékeket, amelyeket rögtön a fizetés beérkezése után postázok. Ezenkívül a következő 14 napban Duisburg városában igénybe vehetitek a műpénisz-taxi szolgáltatásunkat is. Maradjatok egészségesek!”

Bejött neki

Ha nem is volt túl vicces a poszt, a bizniszt fellendítette. Heimsothnál sorra jelentkeztek olyanok, akik szerették volna igénybe venni a karantén idején is biztonságos játékszereket. A Westdeutsche Allgemeine Zeitung napilap riportja pedig a régióban élők figyelmét is felkeltette. A bolt vezetője tehát a nagy érdeklődés hatására úgy gondolta, kihasználja a helyzetet: azóta napi szinten szállítja ki a vibrátorokat és síkosítókat a megrendelőknek. Persze nem minden termékre vonatkozik a szolgáltatás „Egy 4,90 eurós doboz óvszer miatt nem fogok autóba ülni” – nyilatkozta mértékadó népet lapoknak a tulajdonos.

A beszámolók azt is kiemelik: a Duisburgban repesztő taxi oldalán – a közösségi médiában terjedő machinált fotóval ellentétben – nem szerepel a műpénisz-taxi felirat. A vásárlók ugyanis szeretnének névtelenek maradni, és nem örülnének annak, ha minden otthon kuksoló szomszéd az ablakon át követhetné, miféle szállítmányok érkeznek hozzájuk.

Figyelmébe ajánljuk