Parragh László 3500 forintos kínai okosórát ajándékozott Orbán Viktornak

  • narancs.hu
  • 2023. október 17.

Fekete Lyuk

Ez még annál is kisebb pénz, amennyibe a kamarai hozzájárulás kerül a vállalkozóknak.

Parragh László, lapunk Fekete Lyuk rovatának sztárja, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is felszólalt a Budapest Economic Fórumon, és hosszasan ecsetelte, milyen modern eszközöket használnak a kínaiak.

„Hoztam haza, sajnos már nincs meg, odaadtam a miniszterelnöknek egy ilyen iWatch típusú órát... Kereskedelemben vettem, kétéves szavatossággal, többet is hoztam, de mindet elajándékoztam már. 3500 forint volt forintra lefordítva. Ugyanazt tudja, mint ez az óra 350 000-rért. Csak 3500 forintért...” – idézi Parraghot a 444.hu.

Parragh az okostelefonok varázserejére is rácsodálkozott: „Nem értjük, ami Kínában zajlik. Nem látjuk. Nem használnak készpénzt. Van egy »vics« nevű rendszerük (a kamaraelnök talán a WeChat-re gondol), ez arról szól, hogy gyorsabban odaér a pénz a partneremhez, mint hogyha cashben adom. Két telefont összeérintenek, nincsen benne bank... Ahogy összeérinti a két telefont, átadta a pénzt. Hihetetlen módon változik a világ!”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk