Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint Nemzeti Sport nélkül elképzelhetetlen, hogy a magyarok sportoljanak

  • narancs.hu
  • 2023. június 27.

Fekete Lyuk

Ezért fizeti elő a kormány tízezer példányban a lapot.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a kormány tízezer példányban fizeti elő a Nemzeti Sportot. Arról, hogy miért olyan fontos az államnak – vagy inkább Orbán Viktornak – az egyébként minden tekintetben veszteséges Nemzeti Sport, Vadai Ágnes kérdezte a miniszterelnököt. 

Bár Orbán Viktor nem válaszolt a személyesen neki címzett kérdésre, a sportért is felelős honvédelmi miniszter levezette, miért jó a nemzet egészének a Nemzeti Sport ilyetén támogatása – vette észre a 24.hu. Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint érdem, hogy idén 120 éves a Nemzeti Sport, amely így hazánk egyik legrégebbi márkája. A miniszter hozzátette,

az Orbán-kormánynak az a célkitűzése, hogy sportnemzetből sportoló nemzetté váljon a magyar, elképzelhetetlen írott offline sport ismeretterjesztés és értékmegőrzés nélkül.

A márka értékének megőrzése érdekében az alternatív népszerűsítési rendszer kialakítása elkezdődött, amelynek köszönhetően közintézményekben, sportszervezetekben ingyenes lesz a Nemzeti Sport. „Az új terjesztési csatornán tízezer példány kerül az olvasókhoz, ezzel elősegítve a sport iránti elköteleződést, edukációt és egészséges életre nevelést” – olvasható a miniszter válaszában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kipcsak kapcsolataink sem tetszenek Borellnek

  • Narancs.hu/MTI

Az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szóvá tette, hogy a Türk Államok Szervezetének találkozóján ott ült az Észak-ciprusi Török Köztársaság vezetője is, holott ilyen államot nem ismer el az Unió.

Magyar Péter: "Ki kell húznunk az országot az Orbán-klán karmai közül"

  • narancs.hu

Szeptembertől "kormányinfókat" fog tartani a Tisza Párt  és létrehoznak egy Lúdas Matyi Alapot, hogy magánszemélyek, vállalkozók támogatásukkal beállhassanak egy-egy jó ügy mögé. Júliusban elindul az Immunitás Program, és felállítanak egy digitális gyóntatószéket. A szombati budapesti rendezvényen Karácsony Gergelynek is üzent a párt alelnöke.