A kormányinfó hatására azonnal zuhanni kezdett az OTP és a MOL árfolyama

  • narancs.hu
  • 2024. július 8.

Gazdaság

Gulyás Gergelynek megint mágikus hatása van.

A bankokra és az energetikai multikra vonatkozó különadókat vezet be a kormány, jelentette ki Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter a hétfő délelőtti kormányinfón – szúrta ki a 444.

dagobert-duck-_top_story_lead.jpg

 

A bejelentés hatása nem maradt el: a hírre azonnal zuhanásba kezdtek az OTP és a Mol részvényei, jelenleg 1-2 százalék közötti mínuszban vannak, de volt 2 százalékosnál nagyobb zuhanás is.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.