Itt a karácsony, a 4IG behúzott egy 2,4 milliárdos közbeszerzést

  • narancs.hu
  • 2019. december 23.

Gazdaság

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A 4iG Nyrt. nyerte a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség központosított közbeszerzését a Diákháló programban, több mint 2 milliárd forint értékben – közölte a 4iG hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A Diákháló programba tartozó köznevelési és szakképzési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései projekt célja többek között a szakképzési intézmények feladatellátási helyeinek korszerű és egységes vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájának kialakítása.

A szerződés teljesítése három részből áll: központi gerinchálózat bővítése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése, POP helyszínek bővítése, valamint végponti CPE és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése. A tájékoztatás szerint a közbeszerzési eljárás nettó összértéke 2 milliárd 382 millió 806 ezer forint.

MTI

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.