Mészáros Lőrinc egyedül viszi tovább a 2Rule sportmárkát

  • narancs.hu
  • 2018. október 27.

Gazdaság

Így már biztos a siker.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. megvásárolta Kővári Ágnes 30 százalékos tulajdoni részesedését a Magyar Sportmárka Zrt.-ben – tudta meg a Magyar Idők. Az adásvétellel az eddig többségi tulajdonos Talentis Group Zrt. lett a zártkörűen működő részvénytársaság, és így a 2Rule sportmárka kizárólagos tulajdonosa.

A 2Rule „a csapatok, szövetségek, sportolók hatékonyabb kiszolgálása érdekében, továbbá Kővári Ágnesnek a Magyar Paralimpiai Bizottságban, illetve a FODISZ Versenysport Szövetségben ellátott feladataira tekintettel átalakítja a társaság irányítását is”.

Kővári Ágnes a jövőben tanácsadóként segíti a társaság kereskedelmi és értékesítési tevékenységét.

A 2Rule mezéből első körben három első osztályú futballcsapat, a Felcsút, a Haladás és a Diósgyőr rendelt. A közmédia korábban bartellmegállapodást kötött Mészáros nemzeti sportmárkájával, és azóta is igen erőteljesen reklámozza a 2Rule-termékeket.

Ingyenreklám a 2rule-nak

Mészáros Lőrinc egy fillért sem fizet az állami médiának az új sportmárka reklámozásáért. Bartermegállapodást kötött az MTVA a Mészáros Lőrinc sportmárkájaként ismert 2rule-t forgalmazó céggel, amelynek így nem kell fizetnie az állami médiában megjelenő hirdetésekért. A 2rule pénz helyett termékeket ad, amelyeket a tévé munkatársai az adásokban viselhetnek. Ügyes.

Figyelmébe ajánljuk