Ha Orbán klotyóit tesztelted, szólj a Szijjártó Petinek, és szuper állásod lesz!

  • narancs.hu
  • 2014. november 21.

Hírnarancs

A WC-ember nagy karriert futott be, miközben a Fidesz mélyrepülésben. Simicskáék vesztésre a Tv2-nél, Rogán utódja pedig menekül. Na meg a troll MSZP-s. Pénteki híreink.

Andy Vajna betolja magát a Tv2-be! Ezzel nyitott ma a hvg.hu, ami annak fényében érdekes ugye, mert mindenki arról pletykált, hogy a csatornát a Nyerges–Simicska-tandem nyeli be, aztán ez mégsem így történt. Ez lenne aaz alku? Mármint Orbánnal, akinek ugye érdeke Lajosék visszaszorítása – ja, de nem is erről beszélünk! Hanem, hogy a Tv2. Igen, lássuk, mit írnak konkrétan! Hát ezt: „Úgy tudjuk, Vajna heteken keresztül tárgyalt a tévétársaság vezetőségével, és ennek eredményeként várhatóan két műsoros produkcióját is a Tv2 főcsatornájára viszi. Ezzel párhuzamosan az állami hirdetők is beálltak a tévé mögé. (...) a filmügyi kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea három évre megvette a Miss Universe Hungary rendezésének jogait. Ennek része, hogy a szépségkirálynő-választás döntőjét 2016-ban Amerika helyett Magyarországon rendezhetik meg. Kerestük az ügyben a Tv2-t, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak a kérdéseinkre, a Tv2-s forrásaink pedig még névtelenül sem akarták kommentálni a hírt” – olvasható a cikkben. És mi lesz Habonnyal? Mehet a vitrinbe, vagy mi?!

Csak mondjuk, hogy mi írtunk először arról a rejtélyes házról, ahol a jelenlegi V. kerületi polgármester, igen jó kondíciókkal ingatlanhoz jutott. Ma a hír meg az, kapaszkodjunk, hogy „Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi polgármesternek elege van abból, hogy az elmúlt hónapokban folyamatosan a lakásvásárlása miatt támadják, ezért lemond a lakásról. Azért támadták egyébként, mert a 110 négyzetméteres, Szerb utcai önkormányzati lakását még polgármesterré választása előtt 19 millióért vehette meg, de azt is havi 63 ezer forintos, 2039-ig tartó törlesztéssel. Egy V. kerületi műemléki házban lévő 110 négyzetméteres lakás piaci értéke ennek többszöröse.” Juhász Péter máris feljelentést tesz az ügyben.

Zuhan a Fidesz népszerűsége. Igaz, ebből a többi párt alig profitál. Az Ipsos friss felmérése szerint a kormánypárt támogatottsága harmincötről 30 százalékra csökkent egy hónap alatt a teljes lakosság körében. Az „elvándorlók” azonban nem erősítik a többi pártot, csupán a bizonytalanok körét bővítik – állapította meg a november első felében felvett adatokat elemezve az Ipsos. A Fidesz az elmúlt egy hónapban annyi szavazót veszített el, mint amennyit a parlamenti választások óta összegyűjtött – továbbította a közvélemény-kutató megállapítását az MTI. A Fidesz visszaesése mellett egy-egy százalékpontos csökkentést könyvelhet el a most 11 százalékos MSZP és a 2-2 százalékos DK és az Együtt–PM. A mai kérdés az: meddig mehet le úgy a Fidesz, hogy igazából senki sem nő?

A legújabb futsallos a külügyben korábban Orbán Viktor vécéit tesztelte. Ezt a feladatot olyan remekül csinálta, hogy most már Szijjártó protokollfőnöke lesz – nem hisszük, hogy a feladat amúgy nehezebb lesz majd. Andréka Domonkost a hvg.hu fedezte fel ebből a szempontból.

És a végére jöjjön a mocskos szájú szoci, Bálint Imre, aki nagyon megbánta, hogy mekkora fiú volt az Fb-n, amikor így szólt be egy nőnek: „Letérdelhetsz és szerethetsz, ha mostál fogat, kis lotyó.” „Kétpercenként csörög a telefonom, mindenhonnan hívnak” – mondta az Indexnek a férfi, de nem bújik el, vállalja, ami tett, nekünk is egyből felvette a telefont. „Meggondolatlan voltam, sajnálom. Hirtelen felindulásból tettem, azóta már töröltem is a hozzászólásomat. Bocsánatot is kértem azóta a hölgytől. Tényleg nagyon sajnálom ezt az egészet” – szabadkozott.

Figyelmébe ajánljuk