Lázár a világ legértelmetlenebb mondatával mosdatta Orbánt

  • narancs.hu
  • 2016. november 24.

Hírnarancs

Tilos a csador vidéken, az MNB perelne egy jót. Hírek az oviból.

2016, Magyarország

Betiltották a muszlim vallás gyakorlását Ásotthalmon, közölte Toroczkai László Jobbik-alelnök, Ásotthalom polgármestere a Facebookon. A képviselő-testület megszavazta az előterjesztést, ami „a közösségünket és a hagyományainkat védelmezi bármilyen külső tömeges betelepítési vagy felforgatási tervvel szemben”. Tilos a mecsetépítés, a müezzintevékenység, a burka, nikáb, csador és burkini viselése. Akit Döner Kebab fogyasztáson érnek, áristomot kap.

false

Naranccsal felfegyverkezve

Andy Vajna nejének fánkozójánál flash moboztak a Quaestor-károsultak. Lapunk megkérdezte a helyszínen összegyűlt mintegy 25 embert arról, hogy miért pont itt tüntetnek az igazukért, amire azt a választ kaptuk, hogy ez itt egy pénzmosoda. A tüntetők fel voltak szerelkezve a friss Magyar Narancs-számmal, amiben hosszú interjú olvasható Tarsoly Csabával.

A Magyar Nemzeti Bank közleményben reagált az említett interjúra, és fel is jelentik Tarsolyt bizonyos kijelentései miatt.

false

Orbán és Jézus

A mai Lázár-infó talán kissé szürkébb volt a megszokottnál, de lehet, hogy csak a mi elvárásaink magasak. Persze szóba került a Tarsoly-interjú is: „egy hosszú ideje börtönben sínylődő ember próbál magyarázkodni, amit az ember nem tud komolyan venni” – így Lázár János. Hozzátette: „lassan már Orbán Viktor és Jézus Krisztus lesz a felelős a Quaestor bedőléséért”. Lassan?

Lázár szájára vette Pharaon nevét is, de nem sikerült semmit állítania. „Nincs tudomásom arról, hogy a körözésben lévő ujjlenyomat minden kétséget kizáróan egyezik azzal, ami a magyar kormány birtokában van” – mondta. Figyeljük a mondatfűzést, minden kétséget kizáróan árulkodó!

Pharaon

Pharaon

Fotó: Attock Refinery

Szóba került még a pedofilok kémiai kasztrációja, pontosabban a Jobbik ez irányú felvetése. Amire Lázár azt mondta, nem lehet bevezetni az EU miatt, de ő maga a halálbüntetést is pártolja. Azért még gondolkodik a kérdésen, borzolta a kedélyeket a félelmetes Lázár.

Szijjártó új no-go zónákat ad át

Az Eurobarometer felmérése szerint majdnem minden második magyar szerint rendben van a beleegyezés nélküli szex, írja a hvg.hu.

false

Újra van Nol.hu, és azt írja, hogy államosítanák Hosszú Katinkát, migránsok erőszakoltak meg egy stadiont, Szijjártó pedig új no-go zónákat adott át Dániában. Természetesen a kétfarkú kutyák állnak a háttérben.

Figyelmébe ajánljuk