Orbán csak a Fidesz kettes számú csodafegyvere a Jobbik ellen

  • narancs.hu
  • 2015. április 9.

Hírnarancs

Orbán vidéken, Lázár ismerős vidéken, Vidnyánszky magyarságteljesítményt nyújt, Farkas Jancsi a legnagyobb király. Meghalt a szép színésznő. Csütörtökölődés.

Orbán késett két órát Tapolcáról

A tapolcai Malom-tó partján több száz fideszes és több tucat sajtós zsúfolódott össze, egy üres pódiumra szegeződött minden tekintet: ide várták Orbán Viktor miniszterelnököt, aki Ajkán meg Sümegen már lezavarta a műsorát, innen viszont két órát késett – írja az Index.

Késni nyilván ronda dolog, de mi megbocsátunk a miniszterelnöknek, ez legyen a legnagyobb baj vele. Baja éppenséggel neki van, hisz a tapolcai választókörzetben tett vendégszereplése arról árulkodik, hogy nyakig lehetnek a trutyiban – már ami a hétvégén esedékes időközi választás esélyeit illeti. Orbán Viktor bevetése a Fidesz második számú csodafegyverének számít, van állítólag egy nagyobb adu ászuk is a Jobbikkal szemben, de azt aligha vetik be most. Nyilván a 2018-as rendes választásokra tartogatják. Mi persze mérsékelten vagyunk meggyőződve pár oroszországi kibocsátású készpénzutalvány eget rengető erejéről…

Lázár János ma megint Simicskáról és az M4-ről hazudott

„Nem hiszem, hogy az EB Simicskát akarná büntetni, és Orbánt segíteni” – mondta Lázár János a mai „maratoni” kormányszóvivői tájékoztatón. Mondta még azt is, hogy Simicskától függetlenül nincs pénz a négyesre. Lázárt ebbéli közlésében az sem zavarta egy szemernyit sem, hogy az Európai Bizottság azóta vonogatja a vállát, mióta ez az ügy nálunk kibukott. Nem, mi soha nem akartunk egy büdös vasat sem adni az M4-esre – így az EB. Csakhogy míg nem volt Orbán–Simicska-vendettázás, addig ez nem számított. Addig olcsó volt az M4-es Lázár szerint, addig lehetett építeni EB és EU és bárki nélkül, mióta viszont Lajos feketeseggű, hirtelen drága lett, és az EB se ad rá pénzt. Az M4-es leállítása tízmilliárdokban mérhető kár a költségvetésnek, de nem számít, ha üthetjük Simicskát. A geci nem került még egy fillérbe sem, innentől viszont ennek a két trógernek minden hadmozdulatát megfizeti ez az ország – zsebből.

A független jelölt

 

Fotó: Németh Dániel

Romanap Farkassal

Ma romanap volt, rendeztek konferenciát, meg minden.

Itt a hírekben is áldozzunk 20 másodpercet a tiszteletadásra, olyat mutatunk, hogy a lélegzetük is eláll. Vagyis elállna, ha nem látták volna ezerszer. De látták, mert ha van hungarikum ezen a bánatos világon, akkor Farkas Jancsi braziloknak vágott gólja az 1966-os vb-n a legelső a sorukban.

POSZT-botrány

Összefoglalva: Vidnyánszky Attila a reá nyilván oly jellemző magyarságtudattal bosszút állt sérelmeiért Csáki Juditon. Nyilván komoly kielégülés lehet kizeccölni valakit egy zsűriből, hisz kettős haszonnal kecsegtető gesztus: aláteszek valakinek, s tán nyerek egy kis jóindulatot, ha betuszkolok a helyére valakit. A dolog nem jött be, elvesztették, már a POSZT számára a szakmai sajtó egy jelentősebb szeletét. Így megérte?

Meghalt egy nagy színésznő

Pap Vera még csak 59 éves volt, még sokáig élnie kellett volna. Most már csak emlékeinkben fog.

Szegényebbek leszünk nélküle.

Figyelmébe ajánljuk