Simicskának rádiót! Kerényinek újabb pofont?

  • narancs.hu
  • 2014. január 10.

Hírnarancs

Lajos benyelte a Class FM-et is, Kerényi pedig már Spiróról álmodik. Ellenzéki toporgás, a Koncz Zsuzsa-ügyet pedig újra felmelegítjük. Ez történt pénteken.

Gyarapodnak nagyjaink! – ez a mai péntek örvendetes híre. Itt van mindjárt az országépítő Simicska úr, akinek már rádiója is van. Nem is akármilyen, benne van a brancsban Sebestyén Balázs is. De mondd már: legalább megérdemlik egymást! A Népszabadság írta meg, hogy egy ideje már nem a szolnoki ügyvéd úr, Nyerges Zsolt, hanem Simicska a legnagyobb részvényese annak az Advenio Zrt.-nek, amely a Class FM-et üzemelteti. (Eközben Lázár János vagyonnyilatkozatából kiderült, hogy 18. századi bútorokat is vásárolt.)


Aprócska hír volt a nap infóáradatában, de nekünk feltűnt, mert szívünknek oly kedves: a pénteki Közlönyben hirdették ki, hogy nő az MMA-tagok tiszteletdíja! Eszerint az akadémia rendes tagjai az eddigi havi 150 ezer forint helyett január 1-jétől kétszázezer forintos, a levelező tagok pedig az eddigi százezer forintos havi juttatás helyett 135 ezer forint életjáradékra jogosultak. Az MMA legitimálóinak a sok fáradságért és megvetésért természetesen jár a megemelt bér, ez vitathatatlan.

Orbán repül Zürichbe, ott lesz az Aranylabda átadóján. Jó és szellemiekben tartalmas szórakozást a miniszterelnök úrnak! Vele tart amúgy Csányi, Mészáros és a kommunikációs szervilizmus-király, Szöllősi úr is. Milyen jót söröznek majd aztán!  

Kerényi Imre, már az Orbán által is letolt udvari bolond újabb pofonra jelentkezett be. Az Index tudósítása szerint Kerényi tegnap már kapott egyet a miniszterelnöktől, de mint mondja, ha megjelenik majd az első lapszám, utána megpróbál a baloldalról is szerkesztőségébe csábítani ismert arcokat. Példának hozta fel Spiró Györgyöt. Ennél a kijelentésnél már csak az csodálkozik, aki eddig nem aggódott Kerényi elmeállapota miatt.

Az ellenzékben pedig folyik a keringő! Bajnai programot hirdetett, eközben a Heti Válasz forrásaikra hivatkozva már arról ír, hogy megvan a közös lista első négy jelöltje, akik sorrendben: Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány és egy PM-s. Fodor és Bokros sehol. Péntek délutánig azonban semmi konkrétumban nem állapodtak meg hivatalosan a pártok. Állítólag ez a hétvégén fog megtörténni.  

A Pécsi Ítélőtábla másodfokon is tényleges életfogytiglanra ítélte Szita Bence gyilkosait.
No komment.

Végül egy kis mulatság: az MTV pár napja azt mondta, már le is szedték azokat a fránya Koncz Zsuzsa-plakátokat. Pedig nem is.

.

Figyelmébe ajánljuk