A Pesti TV nézettsége a béka ülepe alatt tanyázik

  • narancs.hu
  • 2020.12.31 12:15

Interaktív

Jól jön a nagyító: a Media1 megszerezte a fideszes kötődésű Pesti TV és az ugyancsak kormánypárti HírTV nézettségi adatait.

Miután az UPC Direct a minap bejelentette, hogy a kormánypárti kötődésű HírTV kikerül a megújuló műholdas programkínálatából, helyét pedig a kormánypárti kötődésű Pesti TV-vel pótolják, a Media1 megszerezte a két kormánypárti kötődésű tévé (a Nielsen Közönségmérés által mért) 2020-as nézettségi adatait.

A lap emlékeztet rá, hogy az UPC Direct a csere kapcsán azt közölte;  a HírTV maga kezdeményezte a felmondást, mivel egyre kevésbé népszerűek.

A Media1 által megszerzett friss nielsenes nézettségi adatok szerint azonban

a HírTV nézettsége valóban nem túl magas más országos televíziókhoz képest, de a Hír Tv-t hamarosan a UPC Directnél felváltó Pesti TV nézettsége annak is a töredéke, méghozzá olyan alacsony, hogy a Pesti TV létjogosultsága sem tűnik bizonyítottnak. A Pesti TV közönségaránya épp hogy meghaladja a nulla százalékot, bármilyen korosztályban és bármilyen idősávban is nézzük.

 Részelek a Media1 oldalán.

 

Neked ajánljuk

Vértelenül

A „skót darab” – így emlegetik színházi körökben Shakespeare legrövidebb és egyik legvéresebb drámáját. Átkok, balszerencse, titokzatos balesetek kötődnek mind színpadi, mind filmes adaptációihoz, és változatos rítusok, amelyekkel távol lehet tartani a balsorsot.