Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég értékesíti az ATV reklámidejét

  • narancs.hu
  • 2018. október 25.

Interaktív

Mi köze van Tombor Andrásnak és Mészáros Lőrincnek Miki egérhez vagy a Vidám Vasárnaphoz?

Az Atmediával kötött megállapodást reklámidő-értékesítésről az ATV. Eszerint 2019. januártól a tévés sales house értékesíti a kábelterjesztésű országos csatorna televíziós és online reklámfelületeit – áll az Atmedia közleményében.

Az Atmedia a Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András, kisebb részben pedig Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik.

A 24.hu megkereste a tévé vezérigazgatóját, Németh Szilárdot, aki a döntésről úgy nyilatkozott, hogy szakmai döntés született, az egyeztetések alkalmával egyetlen politikussal sem találkoztak.

Elmondása szerint a televízió az utóbbi időben mind fontosabb szereplőjévé vált a piacnak, így a legnagyobb reklámértékesítő cégek számára is érdekes lett.

Németh azt várja, hogy a megállapodásnak köszönhetően jelentősen nőnek majd az ATV reklámbevételei. A lap azon kérdésére, hogy nem zavarja-e a Mészáros-érdekeltség, úgy reagált:

„Ez a cég számos televíziós csatorna reklámidejét értékesíti. És nem hiszem, hogy Mészáros Lőrincnek van köze Miki egérhez attól, hogy az Atmedia adja el a Cartoon Network reklámidejét.”

Figyelmébe ajánljuk