Szüret 2021/01.

  • Narancs
  • 2021.01.06 20:50

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Januártól nemzeti színű zászlót kap a tojás

Az Agrárminisztérium sajtóirodája közleményének címe

 

Tehát itt egy egész más világ bontakozik ki előttünk. Az emberek is gyarapodni fognak, a jómód nagyobb lesz, nagyobb lakásokban, nagyobb otthonokban fognak élni, és több gyerekük is lesz a következő évtizedre. Ez nagy biztonsággal megjósolható. Ennek a terveit elkészítettük, a fejlesztési tervek megvannak. Ennek a pénzügyi fedezetét Varga Mihály csapata előállította. Ennek a felhasználási rendjét Palkovics miniszter úrnak a csapata kialakította, tehát az évtized, ami előttünk van, az fantasztikus évtized lehet. És már az első éve is az lesz.

Orbán Viktor a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában

 

Hiszen pontosan tudjuk, hogy a magyar gazdaság exportorientált: annál jobban teljesít, minél többet tudnak exportálni a magyar cégek. Ahhoz azonban, hogy a gazdaság jól teljesítsen, arra van szükség, hogy az emberek dolgozzanak, ehhez pedig meg kell védeni az egészségüket és a munkájukat – mondta Szijjártó Péter.

MTI

 

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Nézzen be hozzánk minden nap: hírszolgáltatásunk ingyenesen hozzáférhető. Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk