16 éves fiú halt meg egy keszthelyi vonatbalesetben

Katasztrófa

Nővérét mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Autó ütközött vonatnak Keszthelyen pénteken, nem sokkal dél előtt, a balesetben a gépkocsi 16 éves utasa meghalt. Az Entz Géza sétánynál bekövetkezett balesetnek súlyos sérültje is van, a gépkocsit vezető nő, aki a 16 éves fiú npvére, a balesetben súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte a szombathelyi kórházba

A Mávinform azt tette közzé a honlapján, hogy a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó Balaton InterCityvel ütközött össze a személygépkocsi, egy andráskereszttel jelzett átjáróban. A vonaton senki sem sérült meg.

A helyszínelés végéig szünetel a vonatforgalom Keszthely és Balatonszentgyörgy között, emiatt azon a szakaszon pótlóbusz viszi az utasokat.

Az átszállások miatt késésekre kell számítani a dél-balatoni vonalon és a Helikon InterRégió vonatok esetében

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk