Kigyulladt és teljesen kiégett egy menetrend szerinti busz Dunaföldvárnál

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. november 13.

Katasztrófa

Az utasok és a sofőr épségben elhagyták a járművet.

Kigyulladt egy menetrend szerinti busz Dunaföldvár közelében, a 6-os főút 85-ös kilométerénél. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az utasok és a sofőr is épségben elhagyták a járművet.

A kigyulladt busz oltási munkálatainak idejére Dunaföldvár térségében lezárták a 6-os főutat. A katasztrófavédelem közlése szerint a dunaújvárosi és a solti hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották a lángokat. Az égő járművet még a délelőtt folyamán sikerült eloltani, fél 12 után nem sokkal pedig már a korábban lezárt útszakaszt is visszaadták a forgalomnak.

 
Kiégett menetrend szerinti autóbusz a 6-os főúton Dunaföldvár közelében 2023. november 13-án.
Fotó: MTI/Donka Ferenc

A legfrissebb információk szerint a járaton tíz ember és a sofőr utazott, mindenki épségben leszállt az égő járműről, a busz azonban teljesen kiégett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk