Nem fogyasztott alkoholt az MKKP elnöke az autóbalesete előtt

  • narancs.hu
  • 2021. november 9.

Katasztrófa

Nem tudni, mi okozta a balesetet.

Már este hét óra volt, jócskán sötét, amikor szombaton a Heves megyei Terpes főutcáján a Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, Kovács Gergely belerohant autójával egy beton villanyoszlopba. Mellette ült a kollégája, társelnöke, Döme Zsuzsanna, akinek a mellkasa a kinyíló légzsáktól megzúzódott, míg a viccpárt elnöke sértetlenül szállt ki a totálkárosra gyűrődött kocsiból, írja a Blikk.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Kovács Gergely szombaton Terpesről haladt Pétervására felé, amikor tisztázatlan okok miatt letért az útról, és egy villanyoszlopnak ütközött.

A lap beszélt egy utcabelivel, aki elmondta, hogy nagy csattanásra lettek figyelmesek, kiszaladtak az utcára, közben pedig az áram is elment. "Nagyon megijedtünk. Látható sérülés nem volt a férfin, jött-ment a saját lábán, de a nő is jól volt, bár állítólag megsérült a mellkasán. Csupa festékesek lettek. Meglepő látvány volt. A testvéremnél tudták lemosni magukat" – mesélte a szemtanú.

Az autó totálkárosra gyűrődött. A baleset egy viszonylag egyenes, kissé lejtős útszakaszon történt. A rendőrök megszondáztatták Kovács Gergelyt, de negatív lett, az MKKP elnöke nem fogyasztott alkoholt. Ezt megerősítette a lapnak Döme Zsuzsanna is: "sötét volt már, Gergő pedig valahogy megcsúszott az úton, de gyorsan sem mentünk, és nyilvánvalóan nem fogyasztottunk alkoholt" - mondta.

A lap kérdésére ezt megerősítette a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is: mint közölték, Terpesen, a II. Rákóczi Ferenc úton a személygépjármű "eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött", a jármű utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A jelenlegi adatok alapján a jármű vezetője nem volt tudatmódosító szer hatása alatt a baleset időpontjában. A baleset további körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja, írják.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk