Kitiltotta a Fideszt a városházáról az egri polgármester

  • narancs.hu
  • 2022. május 31.

Kis-Magyarország

Legalábbis nem biztosít nekik helyiséget sajtótájékoztató tartásához.

Oroján Sándor, az egri Fidesz-KDNP-frakció vezetője sajtótájékoztatóján jelentette ki, Eger polgármestere kitiltotta a kormánypártok frakcióját a városházáról – írja a 24.hu. Oroján elmondása szerint Mirkóczki Ádám (volt jobbikos, most Egységben a Városért Egyesület) polgármester hétfőn jelezte a helyi Fidesz-KDNP-frakciónak, hogy

a jövőben nem biztosít számukra helyiséget a városházán sajtótájékoztató tartásához.

A frakcióvezető szerint, ez a lépes egy reménytelen helyzetben lévő polgármester kétségbeesett kísérlete arra, hogy elhallgattassa a vele szemben kritikus véleményeket képviselőket. A fideszes politikus úgy fogalmazott: „A rendszerváltás óta még soha, egyetlen településen sem fordult elő hasonló.” Oroján emellett jelezte, a nyilvánossághoz fordulnak a történtek miatt, ha pedig ez nem vezet eredményre, élni fognak a jogorvoslat minden lehetőségével.

Az egriek 2019-ben az ellenzék jelöltjeként választották meg Mirkóczki Ádámot, aki nem sokkal később pártjából, a Jobbikból kilépett és az ellenzéki képviselőktől is eltávolodott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk