A hátsó bejáraton beosonó Orbán: Nem szépségversenyre jöttem!

  • narancs.hu
  • 2023. október 6.

Külpol

A miniszterelnök nem kívánt a sajtó keresztüzében bemenni a két napos uniós tanácskozás helyszínére. 

Az Európai Politikai Közösség kétnapos találkozóját szervezték meg Granadában, ahová Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort is meghívták. A találkozón ötven ország, valamint az Európai Uniós vezetői tárgyalnak egymással: a kormányfő csütörtökön például az Európai Tanács elnökével tanácskozott. A találkozón az ukrán elnök is részt vett, Orbán vele is találkozott. 

Az Euronews riportere arról kérdezte a tanácskozás helyszínére igyekvő Orbánt, hogy miért nem a főbejáraton keresztül ment. 

  • A sajtóhoz?
  • Igen.
  • Mert a tárgyalás még csak most kezdődik. Nem tekintem ezt szépségversenynek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.