Harci drónokra gyűjtött, vibrátorokat vettek neki

  • narancs.hu
  • 2023. április 5.

Külpol

Ukrán hekkerek lopták és költötték el az orosz blogger pénzét.

Mihail Lucsin katonai blogger fiókját ukrán hekkerek törték föl, és szexjátékokat, vibrátorokat rendeltek neki abból a 25 ezer dollárból, amit azért gyűjtött, hogy harci drónokat vegyen belőle az Ukrajnában harcoló orosz csapatoknak – írja a Politico.

A hekkerek közleményt adtak ki az esetről, azt írva, hogy Lucsin szerintük háborús bűnös, és most már egy „egyedülálló f.szgyűjtemény" tulajdonosa, és „drónok helyett vibrátorokkal, és más nagyon értékes dolgokkal teli teherautókat kell majd küzdenie az orosz népnek."

Az érintett megerősítette, hogy e-mail- és AliExpress-fiókját feltörték az ukránok, de azt mondta, hogy az ellopott pénz nagy részét  vissza tudta szerezni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk