Joe Bidennel fényképezkedett Novák Katalin

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 24.

Külpol

A köztársasági elnök az ENSZ közgyűlésén találkozott az amerikai elnökkel.

Az ENSZ közgyűlésén találkozott Novák Katalin és Joe Biden. A magyar köztrsasági elnök Facebook-oldalán osztott meg egy fényképet arról, ahogy kezet fog az amerikai elnökkel, mellettük pedig Jill BIden amerikai first lady áll – vette észre a hvg.hu.

Hogy beszéltek-e valamiről külön is, arról Novák Katalin nem írt, csupán annyit tett közzé: „Az ENSZ Közgyűlés margóján találkoztam Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok elnökével és feleségével, Jill Bidennel is.”

 
Fotó: Facebook/Novák Katalin

 A magyar köztársasági elnök néhány napja az ENSZ Közgyűlése előtt beszélt arról, hogy „cseppet sem magától értetődő, hogy ma, amikor Európában újra háború energia- és élelmiszerválság dúl, a háború elkerülése és a béke megőrzése érdekében létrehozott szervezetek az ideológiai indoktrinációra összpontosítanak”. Ezt követően Edith Eva Egert kereste fel San Diegó-i otthonában, és átadta neki a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést, majd a mexikói határnál nézett körbe a határfalnál, onnan pedig Los Angelesbe utazott tovább, ahol a magyar családtámogatás tapasztalatairól tart előadást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Rákóczi úti villamosok nyomában

A fővárosi polgármesterválasztásra készülődve idézzük fel kilenc évvel ezelőtti cikkünket, amelyben a Rákóczi úton, a Thököly úton, a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon futó villamosokra emlékeztünk.