Szilikon felsőtestben ment az oltásra, kiszúrták

  • narancs.hu
  • 2021.12.04 18:45

Külpol

Az olasz fogorvost feljelentették csalásért.

Az olaszországi Biella városában élő és praktizáló Guido Russo rendelőjének ajtaján az olvasható, hogy a védettségi igazolvány bemutatása önkéntes, nem kötelező.  Az  57 éves fogorvosról környezetében sokan tudták, hogy ellenzi a koronavírus elleni védőoltást. Mivel nem vette fel a vakcinát, egy ideje nem dolgozhatott, ennek ellenére – írja a Corriere Della Sera – gyakran megjelent a rendelőben. Az olasz lap fotót is közöl a fogorvosról.

Nemrég elment egy oltópontra, mégpedig izmostest-alakú szilikonruhában.

Filippa Bua, aki az oltást beadta volna neki, utóbb azt nyilatkozta, hogy Russo udvarias és kedves volt, de rögtön feltűnt, amikor a karját nyújtotta, hogy a bőre világosabb, hideg, és olyan, mint a gumi. Először azt hitte a nővér, hogy ez egy művégtag, a férfi karját amputálták. Még sajnálta is, milyen kellemetlen helyzetbe hozták azzal, hogy ebbe a karjába kérték az oltást. Ahogy azonban a férfi másik karját kérte, és az is szilikonból volt, rájött, hogy ez az ember így akarja elkerülni az oltást, illetve csalással próbálja megszerezni az oltottságról szóló igazolást. Guido Russo ezt nem tagadta, továbbra is udvariasan viselkedett, és elment.

Az olasz fogorvost feljelentették csalás miatt – idézi a cikket a HVG. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk