Három felújított megállót adnak át szombaton az M3-as metró vonalán

  • narancs.hu
  • 2022. május 10.

Lokál

Elkészült a Semmelweis Klinikák, a Corvin-negyed és a Kálvin tér.

Szombattól már a Kálvin térig jár az M3-as metró a vonal déli szakaszán – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Ezt követően május 14-től hétköznap napközben Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények, amelyek azonban a Nagyvárad téren nem állnak meg, csak áthaladnak. A Kálvin tér és Göncz Árpád városközpont között metrópótló buszokkal lehet utazni.

Hétköznap esténként és hétvégén csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró. Ebben az időszakban a pótlóbuszok a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között járnak.

A metrópótlás idején hosszabb utazási idővel kell számolniuk azoknak, akik közúton, az északi városrészek felől, a Váci úton közelítik meg belvárost. Ezért a BKK mindenkit arra kér, hogy utazása előtt tájékozódjon, és ne megszokásból közlekedjen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk