Kétéves kisfiú motorozott a forgalomban Szombathelyen

  • narancs.hu
  • 2024. április 21.

Lokál

Egy autós megállt mellette, de rákiabáltak: „mi a k*va anyádat csinálsz?” A kisgyerek megszökött otthonról.

Szombathelyen, a Zanati úton lévő aluljáróban szombaton egy autós felfigyelt egy lengén öltözött kisfiúra, aki az úton a külső sávban haladt műanyag motoron, a járművek kerülgették. Ő megállt mellette, később két másik autó is.  Értesítették a rendőrséget. 

 

A 112 Emergency Press nevű oldal beszélt azzal az autóssal, aki megállt mellette.

A szombathelyi Kaposvári Ákos a belváros felé tartott a Zanati úton, amikor észrevette a kisfiút. 

„Sok autó elhaladt a gyerek mellett, én pedig úgy ítéltem meg, hogy veszélyben volt. Kitettem a vészvillogót és megálltam, hogy megkérdezzem, mit csinál ott.  Több közlekedő dudált, amiért akadályoztam a forgalmat, egy férfi pedig kikiabált, hogy »Mi a k... anyádat csinálsz?« Szerintem láthatták, hogy egy gyerek is van az úttesten” – mondta.

Később egy barátja is megállt, és egy hölgy is, aki ráadta a kabátját a kisfiúra, mert vacogott: póló volt csak rajta és zoknicipő. Hiába kérdezték, nem tudta megmondani, kik a szülei, hol vannak, el is akart szökni tőlük, de nem engedték. A keresztnevét árulta csak el végül.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton este a Facebook segítségével is elkezdte keresni a kisfiú családját. Ahogy a nyugat.hu írja, egy hozzátartozó meglátta a közzétett fotót és jelentkezett a rendőrségen. Arról, hogy aki a gyermekre vigyázott, annak miért nem tűnt föl háromnegyed órán át, hogy a kisfiú nincs otthon, nem szól a fáma. A kisfiú egy mellékutcából több száz métert motorozott, mielőtt a főútra kanyarodott.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.