Március utolsó napja: fátyolfelhők és sivatagi por

  • narancs.hu
  • 2024. március 31.

Lokál

Egy megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. 

A fátyolfelhők és a sivatagi por erősen szűri a napsütést, időszakosan akár borult eget is okozva vasárnap. Csapadék nem valószínű. Nagyrészt élénk lesz a déli szél, de napközben a Tiszántúlon és az Észak-Dunántúlon erős, néhol viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet délután 23 és 29, késő este 13 és 21 fok között alakul – írja a Kiderül.hu

Hétfőn változóan felhős idő várható, majd a nap második felében hidegfront vastagabb felhőzete érkezik nyugatról, amely kelet felé halad. A csapadékzóna éjjelre a Tiszántúlt is elérheti. Az eső, zápor mellett helyenként zivatar is előfordul. Sokfelé megerősödik a déli, délnyugati szél, az Észak-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. Estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul a légáramlás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul.

A Hungaromet vasárnap Győr-Moson-Sopron megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést a széllökések veszélye miatt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk