Al Pacino négy éve majdnem meghalt otthonában

  • narancs.hu
  • 2024. október 6.

Mikrofilm

Nem látott fehér fényt. Mindezt a Covid járvány ideje alatt történt. 

Négy éve Al Pacino otthonában elvesztette az eszméletét és majdnem meghalt, amikor megfertőződött a Covid járvány alatt. A 84 éves színész a New York Times-nak mesélt élményéről: „Ültem a házamban, és meghaltam. Nem volt pulzusom” – mondta.

A mentők azonnal megérkeztek, mint erről mesélte, körülbelül hatan voltak, két orvos, és olyan ruha volt rajtuk, amiben világűrből érkezettnek néztek ki. Mindezt megelőzte, hogy szólt az alkalmazottainak, hogy szokatlanul rosszul érzi magát: lázas is volt és ki is volt száradva.

Al Pacino nem látott fehér fényt, de színészként jól hangzik azt mondani, hogy egyszer meghalt. Hozzátette, az öregedéssel mindenkinek megváltozik a halálhoz való viszonya, ő a gyerekeiben talál vigaszt, illetve abban, hogy jelentős munkásságot hozott össze, amire a halála után is emlékeznek majd. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk