Az RTL hozza Magyarországra Zelenszkij sorozatát

  • narancs.hu
  • 2022. március 11.

Mikrofilm

A nép szolgája című ukrán vígjátéksorozatban az akkor még színész Zelenszkij egy középiskolai tanárt alakít, akit elnökké választanak.

"Zelenszkij vígjátéksorozatáról három héttel ezelőtt még szinte senki sem tudott Ukrajnán kívül. Most az egész világ kíváncsi rá" - írja az rtl.hu, hozzátéve, hogy országos televíziós premierként az RTL Klubon jövő héttől lesz látható A nép szolgája című díjnyertes ukrán sorozat.

A 2015 és 2019 között futó, három évados széria az utóbbi időszakban nagyon népszerű lett, sorra tűzték műsorukra a külföldi csatornák és műsorszolgáltatók is, hiszen főszerepét az országa elleni háborúban helyt álló ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij alakítja. 

A sorozat első két epizódjának premierjét a csatorna március 20-ára tervezi. Hozzátették: a forgalmazó a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja. Az RTL Magyarország emellett a sorozat jogainak megvásárlásával ehhez az adományhoz akart hozzájárulni, emelett felajánlott további 30 millió forintot az Ökumenikus Segélyszervezet javára, az ukrán bajbajutottak megsegítésére. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk