Ezért nem lett családi projekt a Fenevad című filmből

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 23.

Mikrofilm

A főszereplő Idris Elba lánya is jelentkezett az egyik szerepre, de...

Idris Elbát nevezték már a világ legszexibb férfijának, évek óta pedzegetik, hogy ő lehet a következő James Bond, most pedig épp egy oroszlán elől menekül a mozikban. A Fenevad sztorija szerint ugyanis egy megözvegyült apát játszik, aki két tinédzser lányával az oldalán macska-egér harcot vív egy emberevő oroszlánnal Dél-Afrikában.

Elba karakterének lányait Iyana Halley és Leah Sava Jeffries játsszák. Ám a hírek szerint mindez máshogy is alakulhatott volna. „Érdekes módon a lányom is elment a szerep meghallgatására, mivel színésznő szeretne lenni. A végén azonban minden a kémián múlott. Remekül teljesített, de a lányom és köztem lévő kémia fura módon nem volt megfelelő a filmhez” – magyarázta a színész egy interjúban. Mindez persze nem azt jelenti, hogy apa és lánya a valóságban nincsenek jóban egymással. Viszont a történet szerint Elba figurájának egyik lánya anyjának halála óta nem jön ki jól az apjával. Minden bizonyára ezt a haraggal és sértődéssel teli viszonyt nem sikerült meggyőzően eljátszania a 20 éves Isan Elbának, akinek ez lett volna az első jelentősebb színészi szerepe.

A történtek után a lány úgy megsértődött, hogy három hétig nem beszélt az apjával. A rossz hírt a Fenevad producerének, Will Packernek kellett elmondania, aki azonban dicsérte Idris Elba szigorát és maximalizmusát: mint kifejtette, a színész a legjobbat akarta a lányának és a filmnek is, épp ezért neki volt a legnehezebb átélni ezt a helyzetet.

A Fenevad augusztus 11-től látható a magyar mozikban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk