Folytatódik a Meglógtam a Ferrarival

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 22.

Mikrofilm

A második részt ugyanazok készítik, akik a Cobra Kai sikersorozatot.

John Hughes az érzelmes és értelmes tinifilmek igazi pápájának számított, számos sikere közül azonban talán az 1986-os Meglógtam a Ferrarivalt övezi a legnagyobb figyelem: elég csak Matthew Broderick laza alakítására, vagy épp a Twist and Shout-táncjelenetre gondolnunk. A mozi középpontjában Ferris Bueller (Broderick) és barátja, Camerin Frye (Alan Ruck) áll, akik úgy döntenek, elkötik utóbbi apjának méregdrága Ferrariját.

A film egyik jelenetében Ferrisék átadják a locsit egy parkolóinasnak, aki barátjával elviszi azt egy örömkörre – de hogy mi történik velük pontosan, arra egy rövid jeleneten kívül nem kapunk választ.

A két, eredetileg név nélküli fickót Richard Edson és Larry “Flash” Jenkins alakították, mindketten 2019-ben hunytak el. A hírek szerint most megismerhetjük az ő történetüket is, ugyanis Sam and Victor’s Day Off, azaz Sam és Victor szabadnapja címen folytatás készül (az eredeti angol címe Ferris Bueller szabadnapja volt). Bizakodásra adhat okot, hogy a projekt mögött az a Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg és Josh Heald alkotta trió áll, akik a Cobra Kai sorozatért is felelnek – azaz van tapasztalatuk abban, hogyan lehet egy 80-as évekbeli klasszikust a mai ízlésnek megfelelően átalakítani. Kérdés, a közönség ugyanolyan örömmel fogadja-e ezt a spinoffot is, illetve felbukkannak-e majd benne az eredeti film sztárjai. Egyelőre egyikről sincs hír, ahogy azt sem tudni, kik alakítják majd a főszerepeket.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk