Semmit nem mutat, mégis egészen remek Guy Ritchie Aladdin-filmjének előzetese

  • Gera Márton
  • 2018. október 12.

Mikrofilm

Egy új élmény.

Megérkezett az első teaser Guy Ritchie élő szereplős Aladdin-filmjéhez, ami pont olyan, mint a legtöbb teaser: alig mutat valamit, mégis felkelti a néző érdeklődését.

ALADDIN Teaser Trailer (2019)

First teaser for Disney´s ALADDIN

A Disney égisze alatt készülő filmet dalbetétek színesítik majd, a számokat A legnagyobb showman és a Kaliforniai álom szerzőpárosa, Benj Pasek és Justin Paul írta.

A filmet a Blöff és a Sherlock Holmes-filmek rendezője, Guy Ritchie készíti, aki nyilván merített a Disney 1992-es, igen remek animációs Aladdinjából. A jövő májusban érkező filmben Mena Massoud játssza Aladdint, Dzsinnt pedig Will Smith.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

 


Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?